Želiš li se podsjetiti na pravila lijepog ponašanja ili ih naučiti? Preuzmi edukativnu i zabavnu iPhone i iPad aplikaciju Good Manners Quiz i uključi se u raspravu.

Sadržaj aplikacije osmislila je i razradila Koraljka Paurić, mag. oec. na temelju društvene igre „Bontoniziraj se i pobijedi“ što ju je zamislila knjižničarka Lada Bobinac, prof. i realizirala je s učenicima Osnovne škole Granešine u Zagrebu. Navedena društvena igra bila je predstavljena 2008. na „20. proljetnoj školi školskih knjižničara Republike Hrvatske“, na stručnom skupu školskih knjižničara Grada Zagreba i Zagrebačke županije te na „Informativnom utorku” za knjižničare u lipnju 2013.

Ana Ćurković Zelić iz studija za grafički dizajn Deseto selo izradila je ilustracije. Veronika Rašić, dr. med. prevela je tekst na engleski jezik. Poduzeće Neuralab aplikaciju je programirao i grafički je osmislio.

Svega toga ne bi bilo bez novčane potpore devedesetogodišnje velikodušne bake Ivke Gudić.

iTUNES

Good Manners Quiz

PRESS

Feed My App: feedmyapp.com/good-manners-quiz
Netokracija: www.netokracija.com/good-manners-quiz
Gadgeterija: gadgeterija.tportal.hr/domaca-iphone-aplikacija-good-manners-quiz-pokusat-ce-vas-nauciti-pravilima-lijepog-ponasanja

*Više nije u prodaji.*